Star Rider

Etabl. 2012

Star Rider startades upp 2012 första gången av Tyra Sjöstedt. Då såldes ridbyxor schabrak och huvor. Fram till 2015 gjordes ett uppehåll på grund av en stor satsning för framtiden. Shopen stängdes ner och Team Star Rider åkte till Kina och träffade en rad fabriker och leverantörer för att jobba fram den bästa kvalitén och nya kollektioner. Under hösten 2015 slogs portarna upp till www.starrider.se med ett helt nytt sortiment av ridtights, exklusiva tävlingstoppar och andra ryttar- och hästprodukter med toppkvalité. Star Riders affärsidé bygger på bra priser och smarta lösningar till ryttare och häst, och de ledorden finns alltid med vid framtagandet av nya produkter och kollektioner. Star Rider vill också tänka ”outside the box”. Att klä sig och sin häst ska vara roligt och inte kosta skjortan!

http://actioncooling.com/?kiko=bin%C3%A4re-optionen-funktionsweise&d20=d2 binäre optionen funktionsweise

Star Rider har växt och blivit ett väldigt populärt märke och är mest kända för sina fantastiskt sköna ridtights. Star Rider använder väl utvalda textilier och bästa kvalité på silikon så att alla ryttare får ett fast grepp i sadeln och kan därför också stolt säga att Star Rider har 100 % nöjd kund garanti på våra byxor vilket är väldigt unikt.

buy cytotec online fast delivery in Santa Clara California

Även företaget har utvecklats med Nina som ansvarar för våra mässor, kundtjänst, lager, och kontakten med Kina på ett föredömligt sätt. Kontor och lager finns i Norrköping där ridtights, framtidsvisioner och kreativitet flödar!

bdswiss code

Under 2016 utvecklas sortimentet med nyheter som t.ex. helskodda byxor samt tights till barn och nya färger på de redan populära tightsen! Star Rider kommer även att lansera sin hemsida för hela världen och finnas tillgängliga på ett antal mässor och Horse Shows runt om i Sverige!

binäre optionen handeln

Tyra Sjöstedt

Andreas Kurzeja

Adam Fagerström

Entreprenör, bloggerska och hästälskare. Tyra är grundare och ägare av varumärket Star Rider och brinner för allt som har med hästar att göra!

bücher über schulung für binäre optionen und traten

Allt det svåra med att driva företag tar Andreas hand om. Han sköter vår ekonomi och bokslut och allt vad det heter med bravur!

För Viagra 150 mg på nätet visum

Vår grafiska produktion går genom Adam. Han designar och producerar för vår webb, våra utskick och han har även gjort vår grafiska profil!

top 10 opzioni binarie

YOU DESERVE TO SHINE.